Resultaten voor therapie massage

therapie massage
Massage als therapie Aandachtige Massage.
Voelen en luisteren. Massagetherapie is een lichaamsgerichte therapie die verder gaat dan gewone massage. Het laat je stilstaan bij je lichaam om weer voelend contact te maken met je lichaam. Om bewust te worden van wat er in je speelt.
Soepel therapie massage Dordrecht.
Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van o.a. lichaam gerichte therapieën en psychosociale therapie, zoals shiatsu therapie, haptotherapie, massage therapie, coaching, rouw en verliesverwerking en gewichtbeheersing. Tevens bieden wij een ruim aanbod aan massages aan. Welke massages dat zijn lees je onder het desbetreffende kopje.
Marjolein Beunk Praktijk voor Holistische Massage Therapie in Zwolle.
Dat zijn voor mij als holistisch alles staat in verbinding met alles massagetherapeut en voetreflextherapeut de mensen-mens weer een M om met respect, gelijkwaardigheid en wederzijds vertrouwen samen met jouw op pad te gaan. de Praktijk in Zwolle. Massage therapeuten luisteren met hun handen hun hart."
Levenskrachtmassage.nl.
Naast het verhelpen van klachten, verstevig ik het immuunsysteem waarbij ik zachte massage technieken inzet. Mijn ervaring is dat kinderen goed reageren op behandelingen en dat ze snel herstellen zonder medicijnen te hoeven gebruiken. Kleine veranderingen kunnen tot grote resultaten leiden!
PraktijkCH Massage therapie Wervershoof.
Home Massage Medical Tape Openingstijden Tarieven Contact Links. Hèt adres voor massage maatwerk. Door een combinatie van inzicht in verschillende technieken ontstaat er een behandeling volledig op maat. De technieken die ik toepas zijn.: Bindweefselmassage Segmentaal therapie. Hot Stone massage.
Shiatsu therapie vergoeding september 2018 Zorgwijzer.
Shiatsu is een eeuwenoude therapie en gebaseerd op de eeuwenoude Chinese en Japanse filosofie. Met de duimen, handpalmen en vingers wordt druk uitgeoefend op zogenaamde acupressuurpunten. De massage ontspant, versoepelt de spieren en bevordert de beweging van gewrichten. Ook zorgt de massage voor een goede circulatie van de bloed en lichaamsstoffen en het afvoeren van afvalstoffen.
Massage therapie Pure Serenity.
Met massage therapie gaan we samen doorheen lopen en daar waar het nodig is, samen met u naar een oplossing zoeken. Het lichaamsgebied dat de grootste aandacht nodig heeft zal deze krijgen in de vorm van een massage die daarbij past.
Massage Therapie Coachpraktijk Cecille Bogman-Willems.
Waarschijnlijk kan Massage Therapie u toch helpen. Neem gerust contact op. Van harte welkom bij mijn praktijk voor Coaching en Therapeutische Massage. De praktijk is gelegen in Elsloo. In mijn praktijk sta ik voor een positieve en open sfeer van wederzijds respect.
Massage therapie It's' Just Therapy.
Geen idee of je een massage nodig hebt? Boek een intake consult en wij gidsen je. Lees meer Toon minder. Angst sociale angst. Bijna dood ervaringen. Bipolair, manisch depressief. Contact met lichaam. Contact met mezelf. Hoofdpijn en migraine. In hoofd zitten. Rug en nekklachten. Stemmen in hoofd. Teveel in hoofd. Barbara Brennan Healing. Barrs healing/Access Consicousness. Bio Tensor Therapie.
Senang voor Bowen therapie en massages.
Bij Senang kun je terecht voor Bowen therapie en massages. Ter ontspanning, om fysieke en mentale klachten te verminderen of om bij te dragen aan herstel. Over Vera Afspraak maken. In mei viert Senang haar 10 jarig bestaan. Welbehagen en je prettig voelen, daar gaat het om bij Senang. 2008 2018 Copyright Massage Senang Hosting: CTSS Teksten: Beroeren.nl Webdesign: Van de Sand Design.
Tuina Massage Oss.
Tuina massage therapie. Tuina massage therapie. Tuina massage therapie. Balans in bloed en energiedoorstroming met Tuina massage. Tuina massage therapie bij Praktijk Smolders. Naast acupunctuur en het gebruik van kruiden is Tuina massage een van de therapieën behorende tot de traditionele Chinese geneeswijzen.
HBO opleiding Massage Therapeut 3 jaar.
Body Tune Up. Massage bij dementie voor mantelzorgers. Werken met Bloesem Therapie. Privé Massage Cursus. Hot Stone massage. Lomi Lomi Face massage. Lomi Lomi Hapai massage. Avond cursus Leren Masseren. Thuiscursus massage bestellen? Bach Bloesem remedies. HBO Opleiding Kindermassage Therapeut. HBO Massage Therapeut.

Contacteer ons