Resultaten voor massagetherapeut hbo

massagetherapeut hbo
HBO Massage opleiding.
Met het diploma op zak kun je een eigen praktijk beginnen, voor een instelling werken, of je diensten aanbieden in bijvoorbeeld een sauna of schoonheidssalon. Als je méér wilt, kun je een driejarige opleiding massagetherapeut hbo volgen. Op zoek naar de opleidingen op het vlak van meditatie?
Erkend Opleider in Zeeland.
De cursussen en opleidingen helpen nieuwe kennis te verkrijgen en vaardigheden aan te leren wanneer je aan de slag wilt in de Wellness massage of Zorg gerelateerde beroepen en als je verplicht wilt bijscholen in deze branches. Als opleidingscentrum met Zeeuwse roots hebben we bewust gekozen voor een merknaam met een Zeeuws tintje; Sepia" Opleidingen.
Energetisch Massage Therapeut HBO Horizon Massageopleidingen.
Door dit in alle lessen te integreren helpen we jou om een unieke energetisch massagetherapeut te worden. Wij helpen je graag zowel jezelf als je dromen te realiseren! Wil je meer weten? Stuur een email naar: info@horizon-massageopleiding.nl om het studieplan te ontvangen of bel om een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek. We maken graag tijd voor je! NB: Na het succesvol afronden van je HBO-opleiding Energetisch Massage Therapeut heb je een bijzonder diploma in handen. Wanneer je ook het diploma HBO Medische basiskennis behaald kun je je aansluiten bij een beroepsvereniging, zodat je behandelingen gedeeltelijk of geheel vergoed kunnen worden door de zorgverzekeraars.
Massagetherapie Ed Weesie.
In deze periode groeide mijn ambitie om iets te betekenen voor mensen die mij bezochten met hulpvragen. Om deze ambitie kracht bij te zetten volgde ik de opleidingen HBO Massagetherapie en HBO Medische kennis bij de IVS in Dordrecht. Nu werd het mogelijk therapeutisch te werken met vergoeding van de ZORGVERZEKERAARS.
Thaise Massage Opleidingen Thai Dee.
Eenjarige opleiding masseur Thaise massage. Driejarige opleiding Thaise massagetherapeut. De eenjarige opleiding tot masseur is tevens het eerste jaar van de driejarige opleiding Thaise massagetherapeut. Voor aanvang van de opleiding. We adviseren je om, voordat je je aanmeldt voor de Thaise massageopleiding, een introductiecursus te volgen.
Academie opleidingen Holos.
De opleiding Holos massagetherapeut is een vierjarige beroepsopleiding op hbo-niveau. Na het afronden van de opleiding heeft u een groot repertoire aan massagetechnieken tot uw beschikking, heeft u een erkend hbo medische basiskennis diploma en bent u in staat om een cliënt te begeleiden in zijn bewustwordingsproces.
HBO opleiding Massage Therapeut 3 jaar.
HBO Opleidingen Massage Therapeut. HBO opleiding Massage Therapeut 3 jaar. HBO Opleiding Massage Therapeut. HBO opleiding Massage Therapeut 3 jaar. Startdatum opleiding: dinsdag 27 november 2018. Van droom naar werkelijkheid. Tijdens gesprekken met studenten blijkt vaak dat we dezelfde achtergrond hebben.
Akademie.
Een goede stoelmassage is een mooie aanvulling op het werk dat je als masseur of massagetherapeut op de tafel doet. Wie kan je dat beter leren dan Howdy Tio? Expert op het gebied van Thai Yoga Massage, integreert hij zijn kennis en ervaring op dit gebied in het werken op een stoel.
Massage opleidingen bij Sonnevelt.
Binnen de holistische visie ziet Sonnevelt het lichaam als een van de belangrijkste instrumenten. In onderstaande opleidingen leer je te communiceren met je handen. Je ervaart hoe het menselijke contact dat je met massage legt, lichaam en geest in balans brengt en cliënten vitaler maakt.
Opleiding Integrale Massage Positive Touch Massage Opleiding.
Een massage die wordt afgestemd op de persoon. Landelijke erkenning op HBO niveau. De opleiding is landelijk erkend op HBO niveau door de KTNO/BATC. Hierdoor ben je als deelnemer verzekerd van kwalitatief hoogwaardig onderwijs en is het na afronding van de opleiding mogelijk om je aan te sluiten bij een beroepsvereniging.
Opleiding Massagetherapeut Wellness Academie.
Je mag ongelimiteerd en volledig kosteloos opnieuw proberen mits wachttijd van 14 dagen tussen elke poging. Het diploma massagetherapeut biedt een uitstekend fundament voor allerlei specialisaties binnen de massage en wellnessbranche. Studeer verder tot Massagoloog of ontdek de overige specialisatiemogelijkheden aan de Wellness Academie.
Massage Opleiding Sportmassage Opleiding Leffelaar Veerman Opleidingen Massagetherapeut HBO-niveau.
Met onze handen zijn wij in staat de ander op dusdanige wijze te benaderen dat het zelfherstellend vermogen, dat in ieder mens aanwezig is, optimaal wordt aangezet. In opleiding tot massagetherapeut zult u leren welke behandelvormen er zijn, wie en wanneer u kunt behandelen en hoe u mensen kunt motiveren zelf verantwoording te nemen voor hun welbevinden.

Contacteer ons