Meer resultaten voor behandeling eetstoornis ursula

behandeling eetstoornis ursula
TOPGGz.
Zoek een TOPGGz afdeling Quick Scans. GGZ Rivierduinen Eetstoornissen Ursula. Locatie en bereikbaarheid. Sandifortdreef 19, 2333 ZZ Leiden. Klik hier voor de website. 071 890 33 44. Landelijke consultatie en second opinions. Last resort functie op High Cure behandelafdeling voor complexe psychiatrische eetstoornissen anorexia nervosa, boulimia nervosa, eetbuienstoornis gepaard gaande met somatische en/of psychiatrische co-morbiditeit. Ambulante en intensieve behandeling van psychiatrische eetstoornissen. Ambulante begeleiding en zorg voor individuen met een chronische eetstoornis en hun naasten.
Centrum Eetstoornissen Ursula Leidschendam Extra info hulpinstanties Proud2bme.
GRIP staat voor Groeps of Individueel Programma en het is één van de drie klinische afdelingen van Centrum Eetstoornissen Ursula. De behandeling op de GRIP-afdeling is bedoeld voor mensen vanaf 18 jaar met een eetstoornis die bijkomende klachten hebben en onvoldoende hebben kunnen profiteren van een minder intensieve behandeling.
High Cure Centrum Eetstoornissen ursula team 3 Extra info hulpinstanties Proud2bme.
Dit maakt het mogelijk om behandelt te worden als je naast je eetstoornis nog andere problematiek hebt, een ernstige/complexe eetstoornis hebt of niet goed in groepen behandeld kan worden. Meestal hoor je vanzelf in welk team je het beste past als je op intake gaat bij de Ursula. Je voorkeur uitspreken mag natuurlijk altijd! Als je wordt opgenomen, heb je meestal meteen een eerste gesprek met je hoofdbehandelaar. Dit is een psychotherapeut die er speciaal voor jou is en jouw behandeling in de gaten houdt.
Centrum Eetstoornissen Ursula Wikipedia.
In juni 2000 kreeg het centrum ministeriële erkenning als Landelijk Kennis en Behandelcentrum voor Eetstoornissen De Ursula. Tegenwoordig draagt het centrum de naam GGZ Rivierduinen Eetstoornissen Ursula. Behandeling en begeleiding bewerken. Centrum Eetstoornissen Ursula behandelt jongeren vanaf 12 jaar en volwassenen met een eetstoornis.
Ervaring Centrum eetstoornissen Ursula AN Extra info hulpinstanties Proud2bme.
Op dit moment is mijn strijd tegen mijn eetstoornis nog niet klaar, maar de Ursula heeft mij een aardig eind op weg geholpen. Ik studeer weer, spreek weer af met vriendinnen en kan meer genieten van het leven dan vóór mijn behandeling.
GGZ Rivierduinen Eetstoornissen Ursula Leiden.
4 december 2017 Goedgekeurd door de redactie. Helaas ben ik niet te spreken over de behandeling bij Ursula. De visie van Ursula is mijns inziens ouderwets en mist diepgang. De behandeling is enkel praktisch van aard en focust puur en alleen op.
Ervaring kliniek Centrum eetstoornissen Ursula Extra info hulpinstanties Proud2bme.
Ik zal graag naast positieve ook graag reactie zien over de mate van tevredenheid over de behandeling. mijn ervaring is dat voornamelijk succes verhalen worden gedeeld. Ik kan je uit ervaring vertellen als je moeilijk te behandelen bent. Ze laten valllen. Er ligt nu een meisje in het AMC te vechten voor haar leven. Behandelaar trekt haar handen terug en dekt zich in. Er is veel mis op de Ursela! Cultuur is dan naar binnen gericht. Reageer op dit bericht. Wat wil je kwijt?: GGZ Rivierduinen Eetstoornissen Ursula. Gespecialiseerde eetstoornis instantie.
Eetstoornissen.
Cliënten dragen bij aan boek over St Bavo. GGZ Rivierduinen in boek Koplopers in de Zorg. Persbijeenkomst in de Psychiatrische Eerste Hulp. Vacatures bij GGZ Rivierduinen. Verpleegkundig Specialist Eetstoornissen Ursula 36 uur p.w. Psychiatrisch Verpleegkundige Eetstoornissen Ursula 24-32 uur p.w.
GGZ Rivierduinen Eetstoornissen Ursula Hulp Proud2bme.
Ik voelde me bij de Ursula niet serieus genomen en de behandeling heeft m'n' eetstoornis eerder erger gemaakt dan het was. Marleen over een behandeling in 2008. Ik ben vanuit het AMC doorgestuurd naar Ursula, omdat ik een levensbedreigend laag gewicht had 37 kg.
Behandelingen.
Uw hulpvraag, ons aanbod Nu hulp nodig. Effect van behandeling. Kosten en vergoeding. Eigen risico vanaf 18 jaar. Wat is een DBC? Ik heb een vraag. Suggesties en klachten. Veranderingen in de zorg. De behandelingen bij GGZ Rivierduinen Eetstoornissen Ursula staan open voor iedereen met een eetstoornis.

Contacteer ons