Zoeken naar massagetherapeut

massagetherapeut
Massage Opleiding Sportmassage Opleiding Leffelaar Veerman Opleidingen Massagetherapeut HBO-niveau.
In opleiding tot massagetherapeut zult u leren welke behandelvormen er zijn, wie en wanneer u kunt behandelen en hoe u mensen kunt motiveren zelf verantwoording te nemen voor hun welbevinden. De volgende cursussen/opleidingen dient u te behalen voor het diploma massagetherapeut.:
Inmotion Massagetherapie voor o.a. Dordrecht en Zwijndrecht.
Een massage helpt hierbij. De massage is niet alleen om te ontspannen, maar voornamelijk om blokkades te lokaliseren en te verhelpen. Voor een massage in Dordrecht ga je hiervoor naar Inmotion Massagetherapie. De 5 natuurgerichte principes. In mijn praktijk werk ik Cindy Kooijman, met diverse behandelmethodes die zijn gebaseerd op de 5 principes van de natuurgeneeskunde.
Massagetherapeut Monique Bechtold Massagesalon in Aalsterweg, Eindhoven Treatwell.
Bij Massagetherapeut Monique Bechtold in Eindhoven kun jij doordeweeks, van 18.00 tot 22.00 uur, even alle stress van je af laten glijden met een massage. Eigenaresse Monique is gespecialiseerd in ontspanningsmassages, hot stone massages, kruidenstempelmassages, maar als je toe bent aan een stevigere massage, dan kun je hier ook terecht voor sportmassages of deep tissue massages.
Opleiding massage therapeut erkend door BATC.
Er zijn na het volgen van bovenstaande modules bij BATC meerdere mogelijkheden tot aansluiting. BATC Natuurgericht Vakspecialist starter of student: de opleiding tot massagetherapeut is hiervoor voldoende. BATC Paramedisch Natuurgericht Vakspecialist met vergoedingen door de ziektekostenverzekeraars: naast de opleiding tot massagetherapeut volg je een Plato erkende opleiding medische basiskennis.
Massagetherapie Massage, Delft, massagetherapie, therapeutisch, bindweefselmassage, triggerpointmassage, acupressuur, voetreflexmassage en sportmassage, rugklachten, nekklachten, migraine, hoofdpijn.
Een therapeutische massage gaat net een stukje verder en is specifiek gericht op het verlichten van diverse lichamelijke klachten. Deze behandeling wordt altijd gegeven door een massagetherapeut, een deskundige die naast ruime kennis van het menselijk lichaam een grote variëteit aan oosterse en westerse massagetechnieken beheerst.
Helga Holthuizen Natuurgeneeskundig en Massagetherapeut Gezondheidscentrum Oosterhout.
Helga Holthuizen Natuurgeneeskundig en Massagetherapeut. Helga is natuurgeneeskundig en massagetherapeut die massages geeft voor ontspanning of bij klachten aan spieren, gewrichten en organen. Hierbij kan men denken aan holistische ontspanningsmassage, Cranio Sacraal behandelingen, bindweefselmassage, manuele lymfedrainage, babymassage of Touch Pro stoelmassage voor particulieren of bij bedrijven.
Masseur of massagetherapeut? De Zakelijke Blog.
Masseur of massagetherapeut? Geplaatst op: 07 mrt 2013 door Wim. Masseur of massagetherapeut worden, hoe doe je dat en wat is eigenlijk het verschil tussen deze twee beroepsgroepen? Voor velen is het één pot nat, zo is mijn eigen ervaring en die van mijn collegas.
Ayurvedische massagetherapie Phoenix Opleidingen.
Met behulp van massage komt vastgezette energie vrij, zodat jij meer ruimte ervaart voor vitaliteit, vrolijkheid en daadkracht. Amir Syed werkt met holistische technieken, zoals de Ayurveda letterlijk de wetenschap van het leven, die zich door de eeuwen heen ontwikkeld hebben vanuit de diepere natuurlijke ordening die in het leven besloten ligt.
Wat is massagetherapie?
Wanneer je lichaam tijdens massagetherapie van een actieve toestandhet lichaam staat op de modus werken/vechten of vluchten naar in-actieve toestand je lichaam komt in rust en herstel en bouwt zichzelf weer op wordt gebracht zal je zelfhelende vermogen worden aangesproken.
Massagetherapie VindeenTherapeut.be.
of om fysieke klachten te verzachten of te behandelen. De meest voorkomende massages zijn ontspanningsmassage, hot-stone massage, thaïse massage, shiatsu, intuïtieve massage, sportmassage, ayurvedische massage of voet-reflexologie. Vind een massagetherapeut. Naar overzicht van therapievormen. Vind een massagetherapeut. Vragen van therapeuten.
Massagetherapie Eenheid Welkom.
Een aanraking in de vorm van een massage en gesprek, kunnen je helpen om in contact te komen met je lichaam, om je hoofd en je lijf bij elkaar te brengen. Massagetherapie is een hulpmiddel dat mild en toch diepgaand is, om aandacht te geven aan dat wat nu gaande is in je lichaam en leven.
Praktijk voor Massagetherapie White Tara White TaraWhite Tara.
Praktijk voor Massagetherapie White Tara. Op deze site kun je kennismaken met praktijk White Tara en wat ik, Wilma van Rijswijk, te bieden heb als massagetherapeut. Ik ben als therapeut aangesloten bij de beroepsvereniging BATC. Een korte kennismaking met mij is te lezen op de pagina voorstellen.

Contacteer ons