Meer resultaten voor opleiding massagetherapeut mbo

opleiding massagetherapeut mbo
Massage Opleiding Sportmassage Opleiding Leffelaar Veerman Opleidingen Massage MBO-niveau.
U dient met ongeveer tien uur thuisstudie per week rekening te houden. U kunt examen doen bij de NESPG. Het diploma van deze module is vijf jaar geldig voor het vak massage MBO-niveau zoals dat wordt gegeven voor de opleiding tot massagetherapeut.
Opleidingen voor Massagetherapeut Mijnzzp.nl.
De meeste opleidingen massagetherapeut zullen ongeveer negen maanden in beslag nemen, maar er zijn ook opleidingen te vinden die jaren in beslag nemen. De opleiding massagetherapeut moet gezien worden als een opleiding op Hbo-niveau. Er bestaan geen echte vervolgopleidingen na de opleiding massagetherapeut.
Opleiding NHBO.
Ook alle docenten zijn ingeschreven in dit register. De school voldoet aan de strenge en jaarlijks gecontroleerde kwaliteitseisen van de ISO 90012015: norm en is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding NRTO. Zo ben jij verzekerd van een kwaliteitsopleiding.
Massage.
Stervensbegeleiding en rouwverwerking bij dieren. Terug naar je natuur. Anderen zochten ook. Opleiding Health coach. Opleiding Systemisch werken. Opleiding tot coach. Personal coach opleiding. Werken met kinderen. Home Privacy Statement Disclaimer Sitemap Studentenportaal Beoordeling door klanten: 45, / 5 74 beoordelingen.
Opleiding massage therapeut erkend door BATC.
Diploma Wellness Masseur, Diploma Stoelmassage en Yoga Massage, Diploma Energetisch masseur. Gezamenlijk opleidend tot het Diploma Massagetherapeut. Je wordt opgeleid voor de examens. Ontspanningsmassage en Klassieke Massage, Ayurvedische Massage, Thaise Yoga Massage, Stoelmassage, Massage en energiewerk. Er is 1 herkansingsmogelijkheid per examen. Als je voor onderdelen van de opleiding een vergelijkbaar diploma en/of deelnamecertificaat hebt van een andere instantie is het onder beoordeling van de docent mogelijk vrijstelling te krijgen. Havo of MBO.
Opleiding Massagetherapeut Wellness Academie.
Je mag ongelimiteerd en volledig kosteloos opnieuw proberen mits wachttijd van 14 dagen tussen elke poging. Het diploma massagetherapeut biedt een uitstekend fundament voor allerlei specialisaties binnen de massage en wellnessbranche. Studeer verder tot Massagoloog of ontdek de overige specialisatiemogelijkheden aan de Wellness Academie. Modules van de opleiding massagetherapeut / masseur.
Opleiding Massage Massage leren bij IVS Opleidingen.
Ik heb een leuk jaar gehad en ik kom zeker nog eens of vaker terug! Bekijk meer recensies. De opleiding Massage is geaccrediteerd door de BMS. De opleiding Massage is erkend door het CRKBO. De opleiding Massage is geaccrediteerd door de ESPO.
Vergelijk 23 Massage MBO trainingen en boek meteen op Springest.
Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. group Maximaal 14 personen kunnen deelnemen aan deze opleiding. Max: 14 50 uren MBO star 10 1 ervaring Opleiderscore: star 10 Jade Opleidingen Triguna BV heeft een gemiddelde beoordeling van 10 uit 1 ervaring. Massagetherapeut, holistische massage stoelmassage.

Contacteer ons