Meer resultaten voor erkende opleiding massagetherapeut

erkende opleiding massagetherapeut
Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage en Sportverzorgingsbranche.
Het BMS Massageteam is al meer dan 10 jaar actief tijdens bekende sportevenementen, maar werkt ook op kleinere schaal. Het BMS-lidmaatschap is uit te breiden met een verzekeringspakket beroeps, bedrijfs en productaansprakelijkheid en juridische bijstand van Balens Verzekeringen en een erkende Wkkgz-registratie bij het NIBIG.
Niet dromen maar doen! Welkom bij Stars Massageschool.
De Opleiding Wellness-Masseur is de nieuwste versie 2017. De Opleidingen Sport en Wellness Masseur worden in maximale groepjes van 6 tot 10 personen gegeven. De vele andere Opleidingen, Cursussen en Workshops worden in maximale groepjes van 2 tot 6 personen gegeven.
Sportmasseur Opleiding tot sportmasseur volg je bij AALO.nl AALO opleidingen.
Tijdens de praktijkdagen van de opleiding sportmasseur worden alle benodigde materialen, zoals massageolie en bandages, beschikbaar gesteld. Ook zijn de sportmassage praktijkdagen van groot belang voor het kunnen afleggen van het erkende assessment van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage NGS.
Opleiding massagetherapeut School of touch. Opleiding massagetherapeut School of touch. Opleiding massagetherapeut School of touch.
welke concrete tips en oefeningen je jouw cliƫnten kunt meegeven. hoe je goed voor jezelf zorgt op het gebied van lichaam en geest zodat je het goede voorbeeld geeft aan jouw cliƫnten. De modulaire opleiding Tactiel Massagetherapeut van School of Touch is nog in ontwikkeling.
Opleiding Massagetherapie Thuiscursus.NL.
By: benjamin ruyters. Welke vakgebieden genieten je voorkeur? Wanneer wil je met je studie starten? Waar wil je graag studeren? Sla deze stap over Sla deze stap over Sla deze stap over. Volgende stap Vorige stap Volgende stap Vorige stap Zoek.
Opleidingen voor Masseur Mijnzzp.nl.
Wie specifiek op zoek is naar een opleiding tot wellnessmassage zal al snel uitkomen bij externe opleiders, die volop opleidingen aanbieden. Wie overigens een erkende opleiding wellnessmassage zoekt moet na de opleiding een examen afleggen bij het Nederlands Genootschap voor Sportmassage.
Shiatsu Opleiding in Nederland, tot erkend Shiatsu therapeut.
Bij elke Nederlandse Shiatsu Opleiding kan in ongeveer 3 jaar een volwaardige vorming tot erkend Shiatsu therapeut worden afgerond. Bij het behalen van een opleiding, kan men zich laten registreren als officieel Shiatsu ontspannings-massage therapeut en zelfstandig met Shiatsu therapie aan de slag gaan. Ook kan men zich aansluiten bij een beroepsverenging voor erkende Shiatsu therapeuten.
Thaise massage opleiding THAI DEE.
We bieden een eenjarige opleiding tot preventief masseur en een driejarige opleiding tot Thaise massagetherapeut. Daarnaast bieden we diverse bij en nascholingen. Zowel onze eenjarige als driejarige massage opleiding zijn erkend door de KTNO, BATC, CRKBO en THAI. De driejarige opleiding tot Thaise massagetherapeut is daarnaast erkend door veel zorgverzekeraars.
Jolange Opleidingen: Massage.
Maak een keuze uit 11 erkende massage opleidingen. Wellness Massage Opleiding. Wat een uitgebreide massage opleiding, zoveel verschillende massages technieken. Je kan je zelf met oprecht een allround masseur / masseuse noemen na afronding van deze opleiding allround massage met een erkend vakdiploma.
Opleiding massage therapeut erkend door BATC.
BATC Paramedisch Natuurgericht Vakspecialist met vergoedingen door de ziektekostenverzekeraars: naast de opleiding tot massagetherapeut volg je een Plato erkende opleiding medische basiskennis. BATC Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut met vergoedingen door de ziektekostenverzekeraars: je volgt naast de opleiding tot massage therapeut de opleiding voedingsdeskundige van CIVAS en een Plato erkende opleiding medische basiskennis.
Cursus stoelmassage in Assen ICO-gebouw Zakenmasseurs.
Docent is Martin Velthuizen, gediplomeerd massagetherapeut en al jaren actief met bedrijfsmassage vanuit Zakenmasseurs. Vele duizenden behandelingen ervaring, en al meer dan honderd cursisten opgeleid. Veelgestelde vragen over de cursus stoelmassage. Is deze cursus erkend? Er is in Nederland slechts 1 massage-opleiding officieel erkend door een ministerie, en dat is de opleiding tot sportmasseur van het NGS.
Cursus basis massagetechnieken, Wellness Academie.
Behalve dat je na het afronden van de cursus basis massagetechnieken direct aan de slag kunt met het geven van volledige lichaamsmassages gericht op ontspanning, is deze cursus ook een uitstekend fundament om vervolgens een van de specialisatierichtingen te kiezen die door de Wellness Academie worden aangeboden. De cursus basis massagetechnieken geldt bovendien als een module voor de opleiding tot massagetherapeut.

Contacteer ons