Op zoek naar werken als massagetherapeut?

werken als massagetherapeut
Massage: Chiropractie Munksgaard.
De chiropractoren werken samen met de massage therapeuten voor een optimaal resulaat. De kosten zijn.: 30 minuten 3500., 45 minuten 5000., 60 minuten 6500., 90 minuten 8500., wordt de doorbloeding van het weefsel en spieren gestimuleerd. worden de afvalstoffen beter en sneller afgevoerd. worden verhardingen, knopen, verkrampingen, afvalstofophopingen, stijve en strakke spieren weggemasseerd. In Koog aan de Zaan is Mercedes Pommerel als massage therapeut werkzaam.
Opleiding massage therapeut erkend door BATC.
BATC Paramedisch Natuurgericht Vakspecialist met vergoedingen door de ziektekostenverzekeraars: naast de opleiding tot massagetherapeut volg je een Plato erkende opleiding medische basiskennis. BATC Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut met vergoedingen door de ziektekostenverzekeraars: je volgt naast de opleiding tot massage therapeut de opleiding voedingsdeskundige van CIVAS en een Plato erkende opleiding medische basiskennis. Als je bij BATC bent aangesloten als paramedisch natuurgeneeskundig therapeut of Paramedisch Natuurgericht Vakspecialist met vergoedingen, worden je behandelingen door een groot aantal ziektekostenverzekeringen vergoed via de aanvullende verzekering.
Masseur-vacatures december 2018 Indeed.nl.
Ruime ervaring als masseur / massagetherapeut en/of schoonheidsspecialiste. 9 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Weleda Benelux SE Vacatures in Zoetermeer. Masseur / Masseuse Rotterdam. Onze ideale masseur is in het bezit van de juiste vakdiplomas en heeft zijn of haar vakbekwaamheid op een hoog peil gehouden. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor BodyMentors B.V. Vacatures in Rotterdam. Beautycentrum de Thermen. Ben jij de persoon die onze gasten kan laten ontspannen door middel van een heerlijke massage of hammam behandeling? Dan zijn wij opzoek naar jou. 3 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Beautycentrum de Thermen Vacatures in Rosmalen. Lees meer over werken bij Beautycentrum de Thermen.
Massagepraktijk Jolande Meijer Hilversum.
Ook zal ik als massagetherapeut, bekijken of ik u kan begeleiden. Een eerste consult duurt daarom ook anderhalf uur. Afhankelijk hiervan maken we verdere afspraken, en zullen we ook regelmatig evalueren om te kijken of we nog op de goede weg zitten.
Vind masseur op Marktplaats.nl.
X-man massage-olie is een heldere, langwerkende en ademende gel. Nieuw Ophalen of Verzenden. Actie: Kibani massagestoel zwart. Of u als masseur of massagetherapeut nu in uw eigen salon of aan huis werkt: de cliënt moet zich bij u volledig kunnen ontspannen.
Masseur Test jezelf Opleidingen Vacatures Meer.
Wil jij masseur worden? Hieronder zie je welke opleidingen je voor dit beroep kunt volgen en welke vacatures er zijn voor masseur. Maar wat doet een masseur eigenlijk? Werken als masseur betekent je mensen ontzorgt, laat ontspannen of herstellen door het masseren van spieren.
Stoelmassage HC Health.
Vaak zit ik lang achter mijn bureau te werken en heb daarom behoefte om tussendoor te ontspannen en nieuwe energie op te doen. Ik ben blij wanneer de stoelmasseur langskomt. Hij zorgt ervoor dat mijn spieren losgemaakt worden en dat ik mij kan ontspannen. Naast dat ik mij ontspan, weet ik ook zeker dat het preventief werkt tegen klachten. Zo heb ik het advies gekregen om beter op mijn werkhouding te letten en mijn ellebogen tijdens beeldschermwerk goed te ondersteunen. Ik voel mij altijd heerlijk ontspannen na een massage. Ik kan weer met nieuwe energie aan de slag. Stoelmasseur, HC Health. Wat is stoelmassage? Fysiek en mentaal fit. Stoelmassage op de werkvloer. 10 minuten per persoon. Energieke, stevige massage. Inclusief werkplek en leefstijladvies. Sascha over haar werk als stoelmasseur bij HC Health.
Monique Geerlings Massagetherapeut.
Ik wil met je samen werken aan bewustwording van je eigen lichaam en aandacht geven aan het energetische geheel. De holistische benadering en de intuïtieve massage stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam want het kan net dat steuntje in de rug voor je zijn. Het vermogen van het lichaam om op eigen kracht te herstellen. In mijn behandelingen integreer ik diverse Westerse en Oosterse massagetechnieken. De Oosterse technieken, zijn gebaseerd op de Traditionele Chinese Geneeskunde, waarbij je door middel van onder andere drukpuntmassage de energie weer laat stromen waar nodig is. Bij de Westerse technieken, gebruik je onder andere knedingen en strijkingen wat ervoor zorgt dat de spieren en gewrichten soepel worden en kunnen herstellen. Als ik tijdens de massagebehandeling voel dat je extra energie kan gebruiken of ik voel dat er een blokkade zit, dan zal ik hier aandacht aan geven.
Vacature Massagetherapeut Monsterboard.
Als je verder gaat, ga je akkoord met het gebruik van cookies door Monsterboard en ga je akkoord met de Gebruiksvoorwaarden en Privacyverklaring van Monsterboard. Switch to search results. masseur / massagetherapeut. Coolste Massagetoko Van Amsterdam. 30 dagen geleden Reacties Opgeslagen.
Opleiding Integrale Massage Positive Touch Massage Opleiding.
Ik heb de opleiding Integrale massage als een prachtig proces beleefd. Het is een krachtige en diepgaande massage die je leert en je wordt daarbij op en heel persoonlijke manier begeleid. Hier heb ik leren werken vanuit mijn eigen kracht.
Massagetechnieken: basiscursus lichaamsmassage SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Je tewerkstellingsmogelijkheden zijn zeer ruim en je kan onder meer.: je eigen zaak starten als zelfstandige massagetherapeut in hoofd of bijberoep. als medewerker in dienst werken bij een zelfstandige schoonheidsspecialiste. als vertegenwoordiger werken voor een cosmetisch bedrijf. als medewerker in dienst werken in wellnesscentra en beautyfarms.
Vacatures.
te kunnen werken, dient u in ieder geval te beschikken over het diploma stoelmassage volgens de David Palmer methode Libosan, Tony Neuman, Touch Pro.Tevens dient u de cursussen specialisatie stoel, tennisarm therapie en Anatomie en bewegingsleer voor stoelmasseurs te volgen die als enige op deze wijze door ons bedrijf verzorgd wordt.

Contacteer ons