Op zoek naar lichaamsgerichte therapie massage?

lichaamsgerichte therapie massage
Saskia Stolwijk Praktijk voor Lichaamsgerichte Psychotherapie Zmr Vind-een-therapeut.nl.
In je lichaam draag je bewuste en onbewuste ervaringen met je mee, en daarmee is het een rijke bron van informatie en wijsheid. Lichaamsgerichte Therapie nodigt uit om hoofd en lichaam te verbinden om in contact te komen met wat er in je leeft en wat je werkelijk wilt.
SHINE! Zelfontwikkeling en Lichaamsgerichte Therapie.
Als Energetic Integration Therapeut ben ik in 2006 afgestudeerd bij BodyMind Opleidingen, een beroepsopleiding voor Lichaamsgeoriënteerde Psychotherapie. Ik heb het eerste jaar afgerond van de opleiding Somatic Experiencing, een lichaamsgerichte methode volgens Peter Levine voor het helen van trauma op celniveau in het lichaam.
Lichaamsgerichte Therapie Pauline Ticheler.
Ik weet niet wie ik zelf ben en wat ik wil, enzovoorts. Als dat voor jou ook zo is en je hebt een steuntje in de rug nodig dan is lichaamsgerichte therapie een goede aanpak. Met een combinatie van massage, bewust ademen, voelen en praten krijg je weer de beschikking over je eigen energie.
Lichaamsgerichte therapie Ananta-begeleiding.nl.
Lichaamsgerichte therapie is voor een breed spectrum aan klachten geschikt, zoals een depressie en een burn-out. Maar het is ook geschikt voor het verhelpen van nek en rugklachten die voortkomen uit stress. Lichaamsgerichte therapie overlapt sommige behandelmethodes met fysiotherapie en massage.
Welkom Anahatamassagetherapie Nijmegen.
Wie ben ik? Anahata Massagetherapie in Nijmegen is een praktijk voor massagetherapie; een laagdrempelige vorm van lichaamsgerichte therapie. Als massagetherapeut kijk ik niet alleen naar de fysieke kant, maar naar jou als mens in zijn geheel: lichaam, geest en emoties.
Chen Gorali Praktijk voor lichaamsgerichte therapie, coaching en massage Zuidoost. Chen Gorali Praktijk voor lichaamsgerichte therapie, coaching en massage Zuidoost.
Schrijf je in voor de ZO! Chen Gorali Praktijk voor lichaamsgerichte therapie, coaching en massage. Home Plaatsen Alternatieve geneeswijzen Chen Gorali Praktijk voor lichaamsgerichte therapie, coaching en massage. Chen Gorali Praktijk voor lichaamsgerichte therapie, coaching en massage. Plaats Categorie: Gezond en Alternatieve geneeswijzen.
Nijmegen-Oost.nl.
Bij Anahata massagetherapie kun je o.a. terecht voor acupressuur, klassieke en energetische massage, ooracupunctuur en voedingsadvies. Een behandeling kan je helpen een gezonde balans op lichamelijk, geestelijk en emotioneel niveau te herstellen of te behouden. Daalseweg 271, Nijmegen. Andere tijden zijn mogelijk! Wat is het? Anahata massagetherapie is een praktijk voor massagetherapie. Dit is een laagdrempelige vorm van lichaamsgerichte therapie.
Wat is diepweefselmassage? Je lijf leven.
Ik ondersteun je actief in dit proces door middel van het werken in het weefsel, en lichaamsgerichte therapie. Wat is Postural Integration Therapie? Postural Integration is een lichaamsgerichte psychotherapie die diepe aanraking in het bindweefsel combineert met het verwerken en helen van de gevoelens die daarin vastgehouden worden.
Centrum NLD3 reguliere, complementaire en lichaamsgerichte therapie en trainingen.
Vanaf de oprichting in 2002 is de essentie van het centrum om reguliere, meer cognitieve psychotherapie en complementaire, meer lichaamsgerichte, experientiële vormen van therapie en trainingen in één centrum samen te brengen. Het blijkt dat deze verschillende vormen van therapie en methoden tot bewustwording, elkaar goed kunnen aanvullen.
lichaamsgerichte psychotherapie familieopstellingen den haag lichaamsgerichte therapie massage.
Ademtherapie Arbeidsbemiddeling Re-integratie Coaching Diverse Coaching Coaching Kindercoaching Coaching Lifecoaching Coaching Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Cranio-sacraal therapie Familie en systeemopstellingen Gestalttherapie Hypnotherapie Land en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Medium Mindfulness Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap NLP Opleiding en Training Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Stressmanagement Therapie diverse Traumatherapie Voedingsadvies Coaching Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding.
Haarlem Massage, Lichaamsgerichte Therapie en Coaching.
Welkom bij Unwinding, mijn site voor massage, lichaamsgerichte therapie en coaching. De sessie kan een combinatie zijn van massage en lichaamsgerichte therapie. Massage ontspant en laat je even ontsnappen uit de drukke wereld. Het geeft je nieuwe energie en je lichaam krijgt meer souplesse.
Lichaamsgerichte therapie Cordium.
Lichaamsgerichte psychotherapie is een methode voor persoonlijke groei, ontworpen om ondersteuning te bieden bij het aanspreken van het potentieel voor plezier, levensvreugde en persoonlijke kracht. De therapie bestaat onder andere uit: fysieke aanraking, ademtechnieken, lichamelijke beweging en gespreksvoering. Het gaat hierbij om aan den lijve te ervaren waar je vastloopt en om helderheid te krijgen in oorzaak en gevolg.

Contacteer ons