Resultaten voor holistisch massagetherapeut

holistisch massagetherapeut
Massagepraktijk De Hele Mens Holistische Massagetherapie Home.
Chakra massage / polariteit massage is een andere methode om je bewust te worden wat er op lichamelijk, emotioneel, sociaal of psychisch gebied speelt en om aandacht vraagt. Holistic pulsing nodigt je uit om je lichaam bewust te voelen en dingen die je letterlijk of figuurlijk dwars zitten los te laten.
Massage Astrid Nieborg Zuidlaren.
Met behulp van de 5 natuurgerichte principes, werk ik als natuurgeneeskundig therapeut op holistische wijze waarbij lichaam, geest en ziel als één geheel beschouwd worden. Niks zweverigs, ik kijk gewoon naar de totale persoon die je bent en niet alleen naar een klacht.
Wie ben ik Massage in Utrecht Holistische massage.
Ik ben sinds 2008 gediplomeerd en geregistreerd Holistisch Massagetherapeut. Mijn opleiding heb ik bij HOLOS in Utrecht gevolgd. Daarnaast heb ik de opleiding voor stoelmassage bij Esottera gevolgd. Regelmatig volg ik allerlei medische en massage bijscholingen o.a. bij Total Health.
Holistische massagetechnieken Wat houdt holistische massage in?
Samenwerking met Kapsalon Hairways. Wat betekent holistisch. Holistisch komt oorspronkelijk van het woord Holos wat heel betekent. Een mens heeft niet alleen een lichaam maar ook een emotioneel, sociaal en spiritueel deel. Al deze delen maken samen dat je bent wie je bent.
DagDroom Praktijk voor holistische massage, shiatsu en gezondheidscoaching.
Yin Yang Balance massage, zowel oosters als westers, trainingen en behandelingen, yoga, tai-chi, qigong, coaching Joan Slagers Praktijk Wholeness relatie consulten, mantras zingen, innerlijke beeldenreizen, meditaties Avenas Kruiden, bloesems en stralingspreventie Rustiek Leven Hypnose, zielscoaching, meditatie, mindfulness Leuk en interessant.:
Lloyd Robinson Holistische massagepraktijk Luister naar je lichaam en voel wat je echt nodig hebt.
Holistische massagetherapie is iets voor jou als je bereid bent om op ontdekkingsreis te gaan naar jezelf, door in contact te komen met gevoelens en sensaties en je lijf. Zo leer je de taal van je lichaam kennen en breng je positieve veranderingen teweeg in je gezondheid en welzijn.
Praktijk voor holistische massagetherapie HOME.
Op www.holos.nl kunt u zoeken naar een andere massagetherapeut in uw omgeving. U bent van harte welkom op deze site en in mijn praktijk. HOME VOOR WIE VISIE EN THERAPIE UITLEG BEHANDELINGEN OVER MEZELF TARIEVEN CONTACT LINKS. Website Builder mogelijk gemaakt door Vistaprint.
Mara Holistische Massagetherapie Almere.
Als holistisch massagetherapeut nodig ik je uit om meer in contact te komen met wat er op onbewust niveau bij jou speelt. Door de aanraking kun je stil worden en luisteren naar wat je lichaam je te vertellen heeft. Er kan weer beweging komen in stagnatie.
Waarom een holistische massage bijdraagt aan geluk.
Doe je dat? En leer je te accepteren dat dingen soms zo zijn als ze zijn? Dan kun je het loslaten en komt er ruimte voor andere nieuwe, leuke en fijne dingen die je je goed doen en energie geven.
massagetherapie kan je inzicht geven in wat jij met je meedraagt.
Via een bijzonder pad, waar iemand me vertelde iets met mijn bijzonder warme handen wat te gaan doen kwam ik in aanraking met Holos. Een hbo opleiding tot holistisch massagetherapeut. Hier ging het om voelen in plaats van denken. Wat voel je, wie ben je, wat wil je nu echt.
Annemarie Sweep Praktij voor Massagetherapie.
Holistische Ontspanningsmassage Amsterdam Praktijk voor Holistische Massage.
In Amsterdam Zuid heb ik, Inge van der Ven, De Praktijk voor Holistische massage. In mijn praktijk zijn vrouwen en kinderen welkom om het contact met hun lijf te versterken. Als massagetherapeut ben ik aangesloten bij beroepsorganisatie de VBAG. Dit betekent dat mijn behandelingen Massagetherapie gedeeltelijk worden vergoed als je aanvullend verzekerd bent.

Contacteer ons