Meer resultaten voor Massage Therapie

Massage Therapie
Massagetherapie Johan Kuiper.
Een beschrijving van de massage / therapieën kunt u vinden onder het kopje Massages en Therapieën. Hierin kunt u lezen wat de therapie inhoud en wat het eventueel voor u zou kunnen betekenen. Even ontspannen in deze drukke tijd dat je lichaam verblijdt.
Sensis Massage Therapie Voelen met aandacht.
Na de 4-jarige hbo-opleiding bij Holos Academie voor Massage Therapie werk ik met veel passie als Holistisch Massage Therapeut in mijn praktijk in Herten Roermond. Sensis Massage Therapie.: een andere kijk op klachten. Ik behandel niet een klacht, maar een mens met een klacht.
Raak Arnhem Massagetherapie.
Hiervoor heb ik op Holos, www.holos.nl academie voor massagetherapie in Utrecht, allerlei massagetechniekenzoals, klassieke massage, energetische massage, voetreflexzonetherapie, bindweefselmassage, holistic pulsing en chakramassage, en andere oefeningen geleerd en gevoeld, zodat ik een mooie koffer met bagage heb waaruit ik kan kiezen wat er op dat moment nodig is, voor jou. Daar kan ik nog veel meer over vertellen, maar je moet het gewoon ervaren! Ik ben aangesloten bij de beroepsorganisatie VBAG, wat naast kwaliteitsgarantie ook als voordeel heeft dat mijn behandelingen vergoed worden door een groot aantal verzekeraars. Kijk op www.vbag.nl om de lijst met verzekeraars en hun vergoedingen te openen. Bij mijn lidmaatschp hoort ook het VOG, de verklaring van goed gedrag. Verder werk ik mee met Soffos, een organisatie die onderzoek doet naar de effecten van alternatieve therapieën, en heb daarmee een heus keurmerk verdient, kijk maar en klik op het logo als je meer wilt weten. Ik vind het goed dat alternatieve geneeskunde, of complementaire zorg zoals het tegenwoordig steeds vaker genoemd wordt, eensteeds grotere en serieuzere rol gaat innemen in onze beleving van gezondheid. Soffos draagt hieraan bij door met cijfers te komen over hoe effectief een therapie is.
Segmentale Massagetherapie Margriet Praktijk voor Shiatsu en Massagetherapie.
Bij deze vorm van masseren wordt o.a. gebruik gemaakt van de technieken van de klassieke massage. Echter de basis wordt gelegd vanuit onderstaande theorie. In het menselijke lichaam bestaan samenhangende structuren die zijn samengesteld uit een ruggenmergsegment, een ruggenmergzenuw, een inwendig orgaan, één of meer spieren, één of meer botten, een aantal bloedvaten en een huidzone.
Massagetherapie bij IQ Wellness. Venray, Venlo, Helmond en Maasbree.
Hierdoor wordt de balans hersteld en het zelfgenezend vermogen van het lichaam aangesproken. Enkele voorbeelden van VoetreflexPlus TM massages zijn o.a. Spijsverteringsmassage, Lymfemassage, Hormoon massage, Spieren en gewrichten massage, Meridiaan massage, Energetische massages. Een behandeling heeft invloed op de gehele mens, zowel lichaam als geest. Deze therapie wordt verzorgd door Rietha Baltussen.
Massage therapie Pure Serenity.
Met massage therapie gaan we samen doorheen lopen en daar waar het nodig is, samen met u naar een oplossing zoeken. Het lichaamsgebied dat de grootste aandacht nodig heeft zal deze krijgen in de vorm van een massage die daarbij past.
Praktijk voor Massage Therapie Ilse Voskens.
Holistische massage? Prana Haren, massagetherapie Groningen.
Massage is heel geschikt bij spanningsklachten, depressie, burn-out, niet lekker in je vel zitten, postnatale depressie, vermoeidheid of lichamelijke klachten zonder een aanwijsbare oorzaak. De therapie werkt ook ondersteunend wanneer je leven een grote wending heeft genomen. Bijvoorbeeld na een scheiding, bevalling of overlijden van een dierbare.
Manueel Praktizijn Natuurgeneeskundig Therapeut Loes Hofstra Praktijk voor massage therapie.
Praktijk voor massage. therapie Leeksterweg 8b. 8433 KV Haulerwijk. Lid van NVST, ingeschreven. Loes Hofstra Praktijk voor massage therapie 2013. Om LoesHofstra.nl goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.
Massagetherapie De Branding Welkom.
Massagetherapie Nicole Laat je lichaam spreken.
Het geeft meer energie en verbetert de flexibiliteit door vermindering van spierspanning en verkrampte spieren. Massage bij een zorgvraag. Bij massage voor mensen met zorgvraag handelt het zich om een ritmische aanraakmethode, die over de kleding heen of op de blote huid toegepast kan worden.
Levenskrachtmassage.nl.
Soms volstaat het om even gas terug te nemen, jezelf even aandacht te geven en doet de tijd de rest. Een andere keer vraagt het terug in balans komen meer. Zoeken naar een juist medicijn, een passende therapie, een luisterend oor is dan een verstandig plan.

Contacteer ons